Дознајте го изворот на вашата болка со Painspot

Во денешно време, нема некој да не има проблеми или со вратот или со половината, или со нозете.  Во случај да болката која ја чувствувате почнува да влијае во извршување на вашите секојдневни обврски и начин на размислување, потребно е веднаш да се консултирате со лекар. Но, Painspot е веб сајт кој, во меѓувреме, би можел да ви помогне за подобра идентификација на изворот и причините за болката.

Посетете го сајтот и потоа започнете интерактивен квиз каде е потребно да ја идентификувате болката и да одговорите на десетици прашања поврзани со неа. По испрашувањето, алгоритамот на сајтот ќе предложи соодветни објаснувања, препратени со илустрации и совети за што понатаму. Имајте во предвид дека интеракцијата и податоците се на англиски јазик, се работи за американски сајт.

Доколку ја оставите вашата и-мејл адреса, редовно ќе добивате текстови кои се поставуваат на сајтот Creaky Joints.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии