Доза инспирација #2

Повторно дојде понеделник и повторно е тој термин… време е за доза инспирација. Доколку налетате на нешто инспиративно низ многуте блогови и веб страни за дизајн, или доколку направите некоја ваша креација, слободно испратете го на мојот имејл или споделете го во коментарите подолу.

Wanderlust

Wanderlust

Sunrise on a rose

Sunrise on a rose

Underwater City

Underwater City

World in peace

World in peace

Great films, great characters

Great films, great characters

Typo Grunge

Typo Grunge

Zwarte Berg

Zwarte Berg

AC Wings

AC Wings

Love is a rainbow

Love is a rainbow

Earth is blue as a mandarin

Earth is blue as a mandarin

Steapmunk

Steapmunk

Melissa Indot Room

Melissa Indot Room

Pictogram music posters

Pictogram music posters

Periodic table of typefaces

Periodic table of typefaces

Отворени соништа – испратено од @potru

Periodic table of typefaces

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии