Читатели, дизајнери, професионалци, аматери и сите оние кои бараат поттик за да направат нешто креативно и забавно, споделуваме со вас доза инспирација да ве мотивира.

Доколку налетате на нешто инспиративно низ многуте блогови и веб страни за дизајн, или доколку направите некоја ваша креација, слободно испратете го на мојот имејл или споделете го во коментарите подолу. Но, да не ја должиме многу да започнеме:

Africa

Africa

Angels of Hell

Angels of hell

Best generation

Best generation

Cogito ergo sum

Cogito ergo sum

Design is easy

Design is easy

Ideas 4 apps 2

Ideas 4 apps 2

Land of my dreams

Land of my dreams

Love is stronger than nature

Love is stronger than nature

Love

Love

Magic night in Freiburg

Magic night in Freiburg

One nation under house music

One nation under house music

Pinguim

Pinguim

Scope

Scope

Shoot the moon

Shoot the moon

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии