DownThemAll објави втора верзија, поддржува Firefox 4

Новините во втората верзија на DownThemAll се можност да се лимитира симнувањето, во смисла на глобални ограничувања, според сервер или според симнување. Има опција за додавање на mirror локации, има поддршка за симнување додека се користи приватниот мод на Firefox 4, парсирање на текстуални линкови, интеграција на <video> и <audio>, откривање на мултимедија на сајтот и други нови опции и промени. Повеќе за промените ќе прочитате на официјалниот сајт.

(via DownloadSquad)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии