Достапна LinkedIn апликацијата за Android

Aпликацијата има „шест модули дизајнирани од почеток“ за Android уредите и тоа: споделување на информации со другите корисници; пребарување преку 100 милиони глобални професионалци; поврзување со адресарот преку облакот со апдејтирани профили и можност за праќање пораки; можност за праќање покани; праќање пораки преку LinkedIn инбоксот и добивање препораки за други бизнис конекции преку мобилен.

Сите овие „модили“ како што ги нарекува LinkedIn, се наменети корисниците да останат и да ја користат бизнис мрежата не само за прегледување и поврзување со контактите туку и за споделвуање содржина. Затоа LinkedIn неодамна ја отвори својата платформа за сајтовите да користат персонализирани плагини и Share копчиња налик на тие на Facebook и Twitter.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии