Достапен Skype за Android

За да го симнете Skype за Аndroid отидете на skype.com/m преку вашиот мобилен пребарувач.

<Надополнeто> Апликацијата не се појавува на Android Market, а се чини има проблем со skype.com/m. Но… @drown успеа да ја најдe Skype преку Аndroid на Appbrain. :) За да ја симнете апликацијата, ќе треба да ја имате Fast Web Installer апликацијата, да се регистрирате и откако ќе кликнете Install апликацијата ќе ви биде пратена на телефонот.

</надополнување>

7 коментари на “Достапен Skype за Android

  1. Ме интересира дали некој воопшто проба да го инсталира Skype на Android, или строго copy-paste статии се објавуваат. Го нема уште Skype за Android 2.1 ниту на Android Market ниту на skype.com/m

      1. Не исто Skype, so Skype beta верзијата. А за да го превземете скајп од маркетот, треба да инсталирате Market Enabler, за да ги премине огранилувањата на маркетот за одредени држави (како нашава мала скапана)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии