Достапен Firefox 4 Mobile за Android, има sync и не поддржува Flash

Табовите се исто така добро средени на страна на екранот. Нов таб се отвара со држење на линкот подолго време. Мобилниот прелистувач не поддржува Flash, нe во моментов. Flash ќе биде додаден покасно, вели Mozilla, а до тогаш фокусот е на HTML5 и CSS.

1 коментар на “Достапен Firefox 4 Mobile за Android, има sync и не поддржува Flash

  1. Апликацијава е генерално очајна, а се покакаа додека дојдат до оваа конечна верзија.
    Самото стартување е меѓу 10 и 15 секунди. А и откако ќе се стартува, се' е споро. Не отвора флеш. едина добра работа е манупулацијата со табовите. Cинхронизација со табови на десктоп фајрфокс е неупотреблива ствар (никад нема да ги синхронизирам 20те таба што ми се отворени на декстоп), а и да ги синхронизирам, колку време ќе му треба да ги отвори сите?! Јас сум прилично разочаран од Firefox Mobile. Tестирав со HTC Desire btw.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии