Достапен е Windows Phone 8.1 Developer Preview

Сите Windows Phone ентузијасти и програмери од денес ќе можат да ја симнат Developer Preview верзијата на 8.1. Да не згрешите, ова не е конечната верзија на следната надоградба на мобилниот оперативен систем, која покрај куп новини го има и гласовниот асистент на Microsoft, Cortana; туку е рана верзија со која развивачите ќе може да се запознаат со новините и да почнат да креираат апликации. Само регистрираните развивачи ќе можат да ја симнат надоградбата, откако ќе се логираат на својот профил и ќе стартуваат нов проект.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии