Достапен е Viber Beta за BlackBerry и Windows Phone 7

Viber е популарната апликација за бесплатни повици преку мобилен која сега ќе биде достапна и за BlackBerry и Windows Phone 7 телефоните. Достапна e за iPhone и Android.

Aпликацијата е бесплатна и нуди бесплатни повици преку бесплатен Wi-Fi. Затоа и има над 69 милиони глобални корисници кои праќаат по 40 милиони пораки дневно, односно 1 милијарда секој месец. Viber вели дека има по 200.000 нови корисници секој ден и се „најбрзо растечката VoIP компанија“. Сите овие бројки се само од двете платформи iOS и Android, и сигурно со BlackBerry и Windows Phone тие ќе продолжат да импресионираат.

Viber е одлична апликација и ви препорачуваме да ја симнете на вашиот телефон.

[youtube]0nQN5w5ct_E[/youtube]

1 коментар на “Достапен е Viber Beta за BlackBerry и Windows Phone 7

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии