Достапен Blackberry App World за PC

За да го користите App World потребно е да регистрирате ваш Blackberry ID, да инсталирате плагин за прелистувач, да го синхронизирате мобилниот со компјутер и доколку е потребно да ја симнете најновата верзија на App World за вашиот мобилен.

Покрај симнување и купување на апликации преку десктоп, App World нуди и да читате или напишете рецензија и корисничко искуство за апликациите.

Повеќе информации ќе најдете во центарот за помош на Blackberry.

1 коментар на “Достапен Blackberry App World за PC

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии