Добијте додатни 800 MB Dropbox простор со твитање и Facebook пост

Dropbox e сервис кој овозможува закачување на фајлови во „облакот“, во Dropbox фолдерот на интернет, до кои ќе можете да пристапите од било кој компјутер. При регистрирање на сервисот добивате 2GB бесплатен простор, со поканување на пријател уште 250 MB и со логирање на Facebook, Twitter и постирање, тој простор ќе достигне до 3 гигабајти.

Сервисот освен што е лесен за користење, обезбедува и историја на закачените фајлови, така да ако не сакајќи избришете фајл ќе си го најдете повторно, а има и линк за споделување на одредени фајлови со пријателите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии