Дигитално разгледување 480 000 уметнички дела од музејот Лувр

Доколку го посетите следниот сајт, ќе добиете бесплатен пристап до 480 000 уметнички дела. На предната страна од веб сајтот понудени се клучни категории за истражување на колекциите и можете да разгледувате:

Веднаш под категориите имате на располагање и албуми организирани по одредена тема, како ремек дела од Лувр, или најнови аквизиции.

Движењето низ сајтот е чисто и пријатно искуство, оперирано од наметливи реклами. За пофалба е интерактивната мапа на целата галерија која ви дозволува да ја истражувате колекцијата соба-по-соба. Доколку некоја слика ви остави посебен впечаток, можете истата да си ја преземете со кликнување на иконата со стрелката, која се наоѓа на дното од секоја слика.

1 коментар на “Дигитално разгледување 480 000 уметнички дела од музејот Лувр

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии