Дигитализирајте ги цртежите на вашите деца со Artbox

Често се случува на родителите да им бидат подадени најразлични „уметнички дела“ од децата, независно од тоа дали се работи за цртежи, слики, или писмени пораки.

Често се случува и родители да ги земат тие дела и да ги стават во некој куп од документи и никогаш повеќе да не помислат на нив, што, како поминува времето и како се менуваат работите, знае да биде исклучителна штета.

Artbox 2 е нова апликација која ви дозволува да ги сликате, организирате и да направите бекап на ваквите симпатични подароци онлајн. Апликацијата, меѓутоа, е за iOS и чини неполни двеста денари. За бесплатни и Android алтернативи читајте нè и во наредните денови!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии