Џон Оливер за криптовалутите: Сè што не знаете за парите и сè што не знаете за компјутерите

Комичарот Џон Оливер во најновата епизода на карактеристичен начин објаснува сè што треба да знаете за криптовалутите. Секако целта на Last Week Tonight е да нè насмее, но дел од предупредувањата на г. Оливер се сосем на место.

„Важно е да се забележи, ова е сосема нов, комплициран простор и буквално никој не знае како ќе се развива, па затоа треба да бидете внимателни“, предупредува г. Оливер.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии