Џастин Маск: „Илон никогаш не се гледаше како директор или сопственик, тој сè уште е инженер“

Дејан Соколоски

во Свет

Што е потребно да го промените светот и да се зафатите со огромни предизвици? Што е потребно за да се биде гигант во индустријата? На овие теми говори Џастин Маск, поранешната сопруга на Илон Маск. Најголемиот дел од говорот се интересни куси приказни, но делови се и за искуствата и животот со г. Маск.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии