Демо од „прав“ Photoshop со layers за iPad

Виктор Дано

во Софтвер

Секако дека iPad верзијата нема да биде и целосна верзија на комплициран софтвер, како таа за PC, но може да биде корисна. Всушност креативните апликации веќе покажаа дека iPad-от може да биде конструктивен.

(via Photography Bay)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии