Дејв Бирс на AllWeb 2015: Farewell Digital

Ова е фантастичната презентација на Дејв Бирс од The Drum Studios, кој на AllWeb 2015 зборуваше дека само дигиталното веќе не треба да постои. Сега треба да се подготвиме за интеграција.

1 коментар на “Дејв Бирс на AllWeb 2015: Farewell Digital

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии