DailyArt е апликација наменета за сите љубители на визуелна уметност

Во случај да сакате секојдневно да бидете опсипувани со интересни уметнички дела и факти поврзани за нив, тогаш DailyArt е апликација за во вашиот телефон.

Преку апликацијата, имате на располагање над 2000 уметнички дела, биографии на над 700 уметници, како и интересни податоци за над 500 уметнички колекции. Земајќи го сево ова во предвид, тешко е да не се гледа на DailyArt како на богата, дигитална ризница од најпознати дела, анегдоти поврзани со нив и интересни факти за луѓето кои им вдахнале живот.

За сите оние кои знаат да ја ценат визуелната уметност и историјата поврзана со неа, DailyArt ќе знае како да ги награди на секојдневно ниво. Но, бесплатната верзија делува исклучително ограничувачки и за целосен пристап и максимални можности за прилагодување на сервираните вести, потребна е верзијата која бара интимно запознавање со вашиот паричник.

Апликацијата е достапна за Android и iOS.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии