Dafont, фонтови и само фонтови…

IT.mk редакција

во Совети

{mosimage}Ако ви е потребен фонт, Dafont e сајт за вас. Aрхивата содржи илјадници фонтови кои можат да бидат со лиценци за слободно користење или демо верзија. Фонтовите може да ги пребарувате по категории, по азбучен ред или да ги гледате последните фонтови кои се додадени на архивата.

Најдобрато опција на Dafont е што при прегледувањето на фонтовите можете да видите како ќе изгледа вашиот текст.

{mosimage}Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии