Да ѕирнеме во првата гаража на Google

Дејан Соколоски

во feature, Вести, Свет

Google прославува 20 години од официјалното основање на компанијата. За оваа пригода компанијата на својот блог го сподели првото видео од првото седиште на Google (гаража). Снимател на видеото е Хари, шестиот вработен во Google.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии