Sketchpad е само демо за идниот MugTug, но е добар пример за како би изгледале идните веб апликации сместени во „облакот“, одосно апликации кои ќе можете комплетно да ги користите без инсталирање на софтвер.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии