Core Decay e инспирирана од пукачките игри од деведесетите години

Поголемиот дел од шутерите од деведесетите години на претходниот век сега се култни хитови кои и понатаму се играат од бројни носталгичари.

Core Decay се развива од Ивар Хил но и од студиото 3D Realms. Во играта, имате на располагање 11 уникатни локации во сајберпанк верзија на планетата Земја. Низ нелинеарните мапи нема само да се борите, туку и прикрадувате. За издвојување победа, ќе имате стотици кибернетички импланти. Имплантите ви отклучуваат уникатни способности како качување по ѕидови, подобра детекција на непријатели и слично.

Интересен е системот за оштетување каде погодок во глава ве зашеметува, отрови го успоруваат вашето движење, а со екстремитетите лесно можете да се збогувате.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии