Доколку сте компанија можете да го ставите Clobby и нa вашата Fan страна и да комуницирате со корисниците/клиентите/потрошувачите.

Clobby се инсталира преку оваа веб страна, се логирате со Facebооk профилот и го додавате четот во горното мени на вашито профил (до сликите, видеото) со „Add Profile Tab”. Доколку ве некој покани во чет група, под четот се појавува мени кое го има истото копче за додавање на четот на вашиот профил.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии