Чувајте лозинки на облак со AuthPass

AuthPass e солидна алатка за управување со лозинки која не само што е целосно бесплатна туку е и целосно компатибилна со KeePass. Дизајнот остава впечаток како да е директно инспириран од препознатливите Google дизајни и брзо сте оставени со мислење дека се работи за чиста и брза работна околина со усовршени можности за едноставна навигација.

Лозинките кои ги шифрирате со AuthPass можат да бидат сочувани на Dropbox или Google Drive. На тој начин, шифрираните лозинки можете да ги повлечете од различни локации. AuthPass Cloud е сеште во бета, но можете да го проверите преку трите точки од лентата со задачи. Со потврдување на вашиот мејл, можете да создавате анонимни имејл адреси кои препраќаат мејлови до вашиот вистински мејл.

First Windows Desktop Release | AuthPass.app Password Manager

AuthPass се одликува со верзии за Windows, Linux, iOS и Android. Проверете го тука!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии