Chrome доби додаток за „Не ми е гајле" копче за Facebook

Единствениот проблем со „facebook on s’en fout” додатокот (француски превод = „не ни е гајле“) е што незадоволството од постот можат да го видат само вашите пријатели кои го имаат инсталирано додатокот. Тоа е истиот проблем и со „Dislike“ додатокот за Firefox.

Но, иако не секој може да го види вашето „не ми е гајле“, при кликнување на Chrome додатокот веднаш се вметнува и „не ми е гајле“ коментар пропратен со линк до додатокот.

3 коментари на “Chrome доби додаток за „Не ми е гајле" копче за Facebook

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии