Chir.ps, сними и твитни свое аудио

IT.mk редакција

во Совети

{mosimage}Chir.ps е интересен и едноставен сервис. Потребни се микрофон и Twitter и толку. Снимете си свое аудио и твитнете го. Можеби ќе прашате зошто би твитал свое аудио, немам добар глас за пеење, немам што да кажам итн… Но гледајте на ова вака: Ако Twitter е ограничен на 140 карактери, аудио снимката не е.

Не мора да трошите телефон, едноставно снимите кратка или подолга порака и испратете го како @reply или директна(приватна) порака на некого. Истиот твит можете да го закачите и на Facebook или некоја друштвена мрежа. Можете и да закачите претходно снимено аудио и да го твитнете. Се е до идејата и што можете да направите со микрофон. :)

{mosimage}Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии