Чак Најс: Ветување и непредвидени проблеми, забавен поглед на технологијата

Дејан Соколоски

во Вести

Комичарот Чак Најс го претстави својот забавен поглед на иднината. Во својот TED говор разгледува куп теми од друштвени мрежи и автономни возила, до биоинженеринг.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии