CES 2011: Panasonic го претстави Viera, 4, 7 и 10-инчен Android таблет

Од Panasonic велат дека Viera ќе се појави на пазарот во текот на годинава, и сите верзии, независно од големината, ќе имаат слични хардверски перформанси, а неговата најголема предност пред другите е што ќе може да се синхронизира со телевизорите на Panasonic, односно ќе може лесно да се префрли содржина од таблет на телевизорот и обратно. Viera таблетот ќе функционира и како далeчински уред за телевизорите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии