Ова е вториот туторијал за C# на Никола Ѓоргиев, поточно ако го броиме воведното видео ова е трето видео на Никола. По инсталирањето и воведниот „Hello World“ сега е време да се запознаеме со „namеspace“.

Ако ги следите видеата веќе знаете дека објаснувањата на Никола се замислени како куси 5 минутни видеа кои нема да ви одземат воопшто време, а сепак ќе научите нешто ново.

1 коментар на “C# Туторијал 2 – namespace

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии