C# со Никола Ѓоргиев: Туторијал 4 – Читање вредности од тастатура

Програмите кои Никола ги објаснуваше досега беа корисни, но не и интерактивни. Секоја вредност на променливите мораше да биде внесена во кодот, што практично значеше дека немаше многу простор за манипулација со променливите.

Во овој туторијал може да научите како да отчитувате вредности од тастатура и како понатаму овие вредности да ги користите како променливи.

1 коментар на “C# со Никола Ѓоргиев: Туторијал 4 – Читање вредности од тастатура

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии