C# со Никола Ѓоргиев: Туторијал 10 – for

Ова е последното видео во кое Никола ги објаснува циклусите. Овојпат станува збор за for-циклус, и со оглед дека веќе ги поминавте while циклусите, овојпат станува збор за навистина многу кус туторијал.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии