Кулминацијата на инцидентот е моментот кога еден од членовите на градскиот совет бил измаван бидејќи неговата фармерска опсесија се граничела со „зависност“. Затоа на советникот Димитар Керим му билo дадено „додатно време за неговата виртуелна фарма“.

Одбраната на г-дин. Керим, интересно, била дека тој не е единствениот кој игра FarmVille и дека е „само“ 40-ти левел додека еден негов колега бил на 46-ти левел.

3 коментари на “Бугарски Farmville инцидент

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии