Brizzly, Facebook и Twitter на едно место

Има доста вакви сервиси, но Brizzly е привлечен затоа што е едноставен сервис со неколку интересни опции. Пример, го открива скратениот УРЛ линк во пораката така да знате кој е точниот линк. Интересна опција е и што ги прикажува видеата и сликите. Ова се однесува пред се на Twitter каде за да отворите слика или видео мора да кликнете на линк и со тоа да отворите нов таб. Има и опција „mute“ корисник со која ги тргате нивните твитови од стримот. Што се однесува до Facebook воопшто не навлегува во вашите и информациите на вашите пријатели, туку ги вади само постовите во стримот за вести.

За да го користите Brizzly можете да си отворите свј профил, или да се логирате со Twitter или Facebook профилите.

3 коментари на “Brizzly, Facebook и Twitter на едно место

  1. Така ти се чини затоа што пишуваме од минатото. Моментално е средина на 2009-та кај нас. Што сакаше друго да кажеш?

    1. Welcome to the future! :P

      Вонко најверојатно мисли на тоа дека Brizzly прв пат се појави пред година-можеби ипол, а ние сега пишуваме. Но се работи за сервис кој е користен, затоа го пишавме овој совет. :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии