Betaworks ја објавија новата верзија на Digg – Digg v1

Помина шестнеделниот редизајн на овој сервис и конечно го добивме новиот Digg кој, неочекувано, во целост се разликува од претходниот. Именуван како Digg v1, вчера сервисот ја објави својата iPhone апликација и мобилниот сајт, а веќе денес ни е достапен и преку веб. Секако, страницата сѐ уште не е во целост завршена, но првичната замисла која ја имаа од Betaworks е постигната и корисниците може слободно да го користат новиот Digg.

На својот официјален блог, веќе имаат поставено листа на кои ќе бидат следните работи што треба да ги очекуваме на овој старо-нов сервис. API, нов систем за коментирање, нова персонализирана мрежа со налик на News.me и уште неколку други работи ќе бидат делови од надградбите во текот на следните месеци.

Содржината како и претходно е поделена на топ стории, популарни и тие што следуваат, односно тие што се скоро објавени и/или немаат доволно гласови за да се искачат погоре.

За да испратите линк, ќе морате да се најавите преку Facebook или да го испратите преку Twitter.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии