Бесплатно гледајте филмови и серии со SnagFilms

SnagFilms не е Netflix.

Но, SnagFilms не ни сака да биде Netflix. Ова е веб сајт кој нуди над 2000 филмови, серии и документарни емисии од различен калибар. Нити бара претходна регистрација нити пари. Едноставно го посетувате, одбирате нешто што ви делува релативно интересно и, по кратка реклама, започнувате со гледање во квалитет кој се движи до 1080p.

SnagFilms е интересна дестинација во која, доколку го продолжите престојот, би можеле пријатно да бидете изненадени. За вашето внимание се борат документарци како Spinning Plates и Alive Inside, но и инди и странски филмови како Charade, Carnival of Souls, или Desert Victory. Сите мултимедијални содржини се уредно поставени во соодветни категории. Прелистувањето низ нив е едноставно и без наметливи реклами, со што бргу станува јасно е дека фокусот на SnagFilms е пружање пријатно искуство, а не печалење пари по секоја цена.

Во случај да сакате да ги преселите вашите филмски сесии на некоја паметна направа, имате на располагање соодветни апликации за Android, односно iOS.

1 коментар на “Бесплатно гледајте филмови и серии со SnagFilms

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии