B2B и LinkedIn со Данчо Димков од BizzBee – #комкаст 97

Фокус на оваа епизода се LinkedIn и B2B контактите. Гостин на Дарко Булдиоски во овој комкаст му е Данчо Димков основач на BizzBee Solutions. Данчо е искусен бизнис консултант кој последниве години со својот тим во BizzBee Solutions се фокусира на бизнис кон бизнис комуникацијата пред се преку LinkedIn. Тој вели дека LinkedIn е сосем различна платформа од останатите и потребен е поинаков пристап.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии