Aviary претстави нов HTML5 едитор за фотографии кој може да се вметне во сајт

Тоа значи дека Feather, за разлика од Phoenix Flash алатката на Aviary за средување слики, ќе може да се интегрира во било кој сајт и апликација. Корисникот ќе може да го користи без воопшто да го посетува Aviary.com.

Aviary е едноставна алатка, корисна за брзо едитирање на слики со најпопуларните опции од Phoenix едиторот. Дополнително, може да се одберат кои опции ќе бидат вметнати во виџетот.

Алатката можете да ја пробате тука со кликање на See it in Action, или да го превземете кодот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии