(Рецензијата за TP-Link Portable 3G/3.75G Wireless N рутер ќе ја најдете и на форумот на IT.com.mk каде може да се вклучите во дискусијата, да прашате и да научите нешто ново) Заборавете на проблемите и мачењето како со 1 3G USB стикче да ја поделите истата конекција на повеќе преносни компјутери, телефони и таблет компјутери. Ви го […]

Прочитај повеќе

Она што го издвојува Patriot HD Multimedia Player од другите вакви портабилни плеери, не е само што е направен од компанија која е познат произведувач на мемории со прифатлива цена за секого и соодветен квалитет, туку и тоа што поддржува целосна репродукција на видео со висока резолуција од 1080p, има поддршка за Dolby Digital и […]

Прочитај повеќе