(Гостинската рецензија е првично објавена на форумот на It.com.mk од Olikomerc. За дискусија, други детали, повеќе слики и прашања, повелете на форумот.) _____________________________________________________________________________________________ Во оваа мала рецензија на кратко ќе се потрудам да го претставам и да ве запознаам со Coolpad 7298D, 5,5 инчен паметен телефон. Како прво нешто што вреди да се спомене за […]

Прочитај повеќе

(Гостинската рецензија е првично објавена на форумот на It.com.mk од Olikomerc. За дискусија, други детали, повеќе слики и прашања, повелете на форумот.) _____________________________________________________________________________________________ Овојпат за рецензија имаме модел од еден нов бренд Dооgее. Се работи за нова компанија на кинескиот пазар, која е меѓу главните играчи кога станува збор за производство и продажба на паметни телефони. […]

Прочитај повеќе

(Ова е гостинска рецензија на Olikomerc како што е познат на форумот на It.com.mk. За дискусија, други детали, повеќе слики и прашања, повелете на форумот.) Во оваа рецензија одблиску ќе се запознаеме со еден од многуте нови модели на паметни телефони кои ни доаѓаат од Кина, и кои се повеќе и повеќе изненадуваат како со своите […]

Прочитај повеќе

(Гостинската рецензија е првично објавена на форумот на It.com.mk од Olikomerc. За дискусија, други детали, повеќе слики и прашања, повелете на форумот.) Во оваа рецензија ќе се запознаеме одблиску со новиот SSD диск Vector од компанијата OCZ во која од неодамна се случија неколку значајни промени. Откако беше назначен нов главен директор на чело, Ралф […]

Прочитај повеќе