(Ова e гостински пост на Митко Цабевски, стартап ентузијаст и ко-основач на u:Plug. Блог постот е објавен на Medium, а It.mk го реобјавува со негова дозвола) Обично сите големи работи започнуваат како шега и ретко кој може да предвиди дека комплетно ќе го променат начинот на кој конзумираме или создаваме содржини. Еден од тие феномени […]

Прочитај повеќе

(Ова e гостински пост на Митко Цабевски, стартап ентузијаст и ко-основач на u:Plug. Блог постот е објавен на Medium, а It.mk го реобјавува со негова дозвола) Првиот коментар кога ќе споменам Snapchat најчесто е „не го разбирам, 100 пати го имам инсталирано и избришано и никако не можам да се снајдам“. Всушност Snapchat е едноставна […]

Прочитај повеќе