Сите си мислиме дека не ни треба систем за навигација во автомобилите, меѓутоа верувајте, тоа е една од оние работи која ако еднаш ја искусите во животот нема да сакате да се одвоите од неа. Се разбира дека не е неопходна помошна алатка за нашето нормално секојдневие, меѓутоа и тоа како може да биде добредојдена […]

Прочитај повеќе

Во .мк сајбер просторот во повеќе наврати се покажа и докажа дека има многу ентузијасти и заинтересирани за светот на автомобилите, и затоа се решивме да ви претставиме неколку .мк дестинации кои се посветени на оваа тема. Не грижете се, разгледајте си убаво, бидејќи за разлика од зонското паркирање, „вебирањето“ не се наплаќа од час. […]

Прочитај повеќе