(Ова е преземен текст од Delicon а.к.а. Даниел Брзанов, првично објавен на неговиот блог) Веќе подолго време се мислев со кој пост да го започнам блогов, но, никако да ми дојде некоја добра идеја како за прв пост. Пред да го средам блогот имав многу идеи за пишување, но, кога го завршив, тие теми веќе […]

Прочитај повеќе