(Oва е гостински пост од Андреј Шевченко, маркетинг експерт во софтверска компанија во Варшава, кој е во потрага по совршените слушалки) _________________________________________________________________________________________________________ Претходно пишував за петте најинтересни слушалки за вашиот паметен телефон кои според мене се добра зделка во однос на квалитетот и цената. Пред да започнам со новата листа, би сакал да ја посочам […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост од Андреј Шевченко, кој работи како маркетинг експерт во софтверска компанија во Варшава, и е во постојана потрага по интересни гаџети) Издржливоста на батеријата кај денешните Android телефони е еден од најголемите предизвици за Google. Со промоцијата на Lollipop во јуни видовме дека Google се обидува да го реши овој проблем […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост од Андреј Шевченко, кој работи како маркетинг експерт во софтверска компанија во Варшава, и е во постојана потрага по интересни гаџети) Виртуелната реалност забележа голем интерес изминативе години, особено со појавувањето на Oculus Rift кој моментално е дел од Facebook. Покрај Oculus, свои производи за виртуелна реалност денес развиваат Samsung (Gear […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост од Андреј Шевченко, кој работи како маркетинг експерт во софтверска компанија во Варшава, и е во потрага по совршените слушалки) Колку често користите слушалки во уво за слушање музика? За многумина квалитетот на слушалки не е важен, бидејќи ги користат само за разговори. Истите доаѓаат во пакет со паметните телефони, па […]

Прочитај повеќе