Банерот, објавен на познатиот спортски портал ESPN.com, бара од посетителите да ја активираат својата веб камера и директно во банерот ги вклучува во играта. Односно бара од нив да направат соодветно движење со главата во моментот кога фудбалерот ќе го изведе корнерот. Моментот е постигнување гол.

Банерот е изработен со помош на компаниите Zugara, BBDO и Zoic Studios.

1 коментар на “AT&T експериментира со проширена реалност

  1. Само шо место ОЛЕЕЕЕ-ОЛЕАЛЕАЛЕА треба да викат БЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗБЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗБЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ :D

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии