Apple отвори Twitter профил за корисничка поддршка

Image courtesy of Apple

По изненадувачки долг период Apple конечно креираше Twitter профил на за поддршка на корисниците, кој ќе овозможи споделување на решенија или трикови за подобра оптимизација.

Засега има единствено еден споделен совет, но без сомневање наскоро пристигнуваат нови. Првиот совет е креирање на „check“ листа , а методот е прикажан низ неколку фотографии. Со оглед на тоа дека нема скокање на чекори и секоја од сликите доаѓа со фокус на копчињата кои треба да ги притиснети, секој ќе може единствено да ги следи упатствата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии