Apple објави 14 видео-водичи за можностите на iPad 2

Но, покрај ПР контекстот, сепак видеата се одлични за секој корисник да се запознае подобро со можностите на еден таблет компјутер. Таблет компјутерите сè уште се нов концепт, многумина не ја разбираат потребата од нив бидејќи не се директно запознаени со можностите на тенките мобилни уреди. Вака, откако ќе ги видат на дело, ќе видат се што може да се направи со нив, евентуално ќе разбираат зошто се очекува за некоја година таблет компјутерите да ги надминат продажбите на PC.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии