Аpple ќе го стрима WWDC во живо; но само за Mac и iOS корисниците

Apple објави дека Worldwide Developer Conference (WWDC) ќе биде пренесувана преку директен стрим. За жал преносот ќе биде достапен единствено за корисниците со Mac и тоа потребно е OS X 10.6 и Safari 4 или за iOS, Safari и iOS 4.0. Конференцијата ќе се одржи на 2 јуни, а стримот започнува во 19:00 часот во македонско време. Според првите најави Apple ќе го презентира OS X 10.10, дел нови производи и iOS 8.

[youtube]k2fa1SGux1E[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии