Апликација за светилка и комуникација со Морзеова азбука

Денеска има стотици и стотици апликации за вклучување на вашиот блиц кој би се користел како светилка. Обично, ваквите апликации се бесплатни, но желни за агресивно пласирање реклами. Со оглед на тоа колку е лесно да се вклучи блицот со поновите модели, ваквите апликации се чини дека се повеќе проблематични отколку корисни.

Flashlight е апликација која бесрамно ве борбардира со реклами, особено по вклучување или исклучување на блицот. Навистина иритирачки, но, Flashlight е и апликација со една крајно уникатна функција. Имено, ви дозволува да напишете збор или фраза, да кликнете на Start и да дозволите вашиот телефон дава долги и кратки светлосни сигнали, односно визуелно да го искаже зборот користејќи Морзеова азбука. Нека шпионските лекции започнат! :D

3 коментари на “Апликација за светилка и комуникација со Морзеова азбука

  1. Малце или многу трудење нема никаква врска со фактот дека тој ден сакавме да пишуваме баш за таа апликација, а не за некоја друга.

    Фала за препораката, можеби некој ден ќе пишуваме и за таа.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии