Апликација на денот: Smart AudioBook Player

Ако сакате да читате, но немате време можеби имаме решение. Smart AudioBook Player е Android апликација која репородуцира аудио книги.

Најверојатно денес очекувате апликацијaта да има куп функционалности, ама оваа нема, и тоа е сосем ок.  Она што го овозможува е автоматско креирање на плејлисти на книгите и нивна поделба на поглавја и помнење на позицијата до која сте стигнале.

Штом ја инсталирате и стартувате апликацијата веднаш ќе ве праша во кој фолдер се книгите. Ова ќе помогне при лоцирањето на книги, а не на сите аудио фајлови, пример музика. Сепак може и да ги скенирате уредот за аудио фајлови. По ова може веднаш да започнете со читање.

Дел од допoлнителните функционалности се промени во брзината. Така, ако звукот ви е пребрз може да забавите, ако ситуацијaта е спротивна, а ова и почесто се случува читањето да е пребавно, можете да забрзате.

Сепак една од најдобрите функционалност, најмногу ако слушате пред спиење, е автоматската пауза. За да не „прочитате“ многу часови во текот на ноќта, апликацијата автоматски паузира при подолга неактивност. За да продолжите само затресете го телефонот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии