Апликација на денот: Skype за Windows Phone 8 со нов изглед и филтрирање на контакти

Microsoft ја објави новата верзија на Skype за Windows Phone 8 оперативниот систем, кој е подобрен според критиките од корисниците и во кој се додадени:

  • Филтрирање на листата на пријатели со што сега корисниците ќе може да ги гледаат само пријателите што се достапни, наместо да ги гледаат сите луѓе;
  • Почетен екран е подобрен во однос на дизајнот. Исто така, намалена е коцката за омилени контакти;
  • Останати поправки и подобрувања во брзината.

Skype за Windows Phone 8 можете да го преземете од овде или да извршите надградба директно преку вашиот мобилен телефон.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии